Nutriție

Descoperă puterea unei alimentații echilibrate cu programele noastre de nutriție dedicate celor ocupați și foarte ocupați, dar care înțeleg sau vor să înțeleagă importanța nutrițională în viața de zi cu zi, de acasă, cât și de la birou.

Fiecare program este adaptat nevoilor specifice ale echipelor voastre (custom made), combinând gustul delicios cu beneficiile pentru sănătate. De la meniuri energizante până la sfaturi pentru gustări sănătoase la birou, vă ajutăm să vă alimentați succesul profesional cu o nutriție adecvată și personalizată.

Bineînțeles, iată câteva idei pentru fiecare dintre atelierele alese, îmbogățite cu informații despre neurologie și conceptul de “al doilea creier”, stomacul.

  1. Sunrise superfoods – Kickstarting your day: energizarea corpului și minții dimineața.

Bun venit în lumea super-alimentelor matinale, unde fiecare zi începe cu vitalitate și un boost cognitiv! Diminețile noastre sunt fundamentale pentru setarea tonului întregii zile, iar ceea ce alegem să consumăm poate avea un impact profund asupra energiei, concentrării și sănătății creierului. 

În acest atelier, explorăm cum super-alimentele matinale nu sunt doar o sursă de nutrienți, ci adevărate catalizatoare ale vitalității. Vom discuta despre cum anumite alimente pot influența pozitiv funcția cognitivă și nivelurile de energie, ajutându-vă să vă treziți mintea și corpul în mod natural.

Descoperiți cum un mic dejun bogat în elemente nutritive poate oferi un boost cognitiv esențial, amplificând concentrarea și claritatea mentală. Aflați despre alimentele care alimentează sănătatea creierului și despre cum acestea pot contribui la un start energic în fiecare zi.

Prin discuții interactive și exemple practice, veți învăța să creați meniuri matinale care nu numai că vă vor satisface papilele gustative, dar vor servi și drept combustibil pentru o zi plină de succes și energie. Pregătiți-vă să transformați micul dejun într-un ritual al bunăstării și performanței!

nutritie
nutritie
  1. Power Lunch – Fueling Your Day: nutriție optimă pentru performanță maximă.

O zi productivă necesită mai mult decât un start bun; necesită menținerea unui nivel constant de energie și concentrare. Acest lucru este fundamental influențat de ceea ce alegem să consumăm la prânz. În acest atelier, ne concentrăm pe importanța unui prânz echilibrat ca pilon central al performanței de-a lungul zilei. 

Explorăm cum nutriția optimă la prânz poate fi secretul unei energii susținute și a unei productivități crescute. Vom descoperi împreună cum alegerea alimentelor potrivite poate influența pozitiv atât sănătatea digestivă, cât și capacitatea mentală. Un prânz echilibrat nu doar că ne satisface foamea, dar joacă un rol crucial în menținerea echilibrului și a focusului până la sfârșitul zilei de lucru.

Acest atelier vă va ghida în explorarea legăturii dintre o nutriție adecvată la prânz și menținerea energiei și concentrării pe tot parcursul zilei. Vom discuta despre cum să combinăm diferite grupuri de alimente pentru a maximiza beneficiile nutriționale și vom învăța cum să facem alegeri alimentare care ne susțin nu doar corpul, dar și mintea.

Vă invităm să vă alăturați nouă în această călătorie culinară, unde sănătatea și productivitatea se întâlnesc la masa de prânz. Descoperiți cum un prânz echilibrat poate fi cheia către o zi plină de succes și vitalitate! 

  1. Twilight Tastes – a journey through nutritious evening meals: momentul de echilibru și reconectare.

Cina nu este doar o masă este o oportunitate de a regăsi echilibrul și de a ne reconecta nu doar cu familia sau cu noi înșine, dar și cu propriul nostru corp. În acest atelier, ne vom concentra pe transformarea cinei într-un ritual de relaxare și nutriție, subliniind legătura profundă dintre o cină echilibrată și sănătatea noastră intestinală, adesea numită “al doilea creier”.

Descoperim împreună cum o cină nutritivă nu doar că ne hrănește corpul, dar ne poate și relaxa mintea după o zi plină. Vom explora alimente care favorizează o digestie sănătoasă și contribuie la un somn odihnitor, aspecte esențiale pentru menținerea unui echilibru psihologic și fizic.

De asemenea, acest atelier va pune accent pe importanța cinei în reglarea stării de bine și a sănătății intestinale. Vom discuta despre cum alimentația de seară poate influența starea noastră emoțională și mentală, oferindu-vă strategii și sfaturi pentru a alege cele mai benefice opțiuni pentru ultima masă a zilei.

nutritie
nutritie
  1. Snack Smart – healthy bites for busy lives: energie și nutriție la îndemână.

În ritmul alert al vieții moderne, găsirea timpului pentru mese echilibrate poate fi o provocare. Aici intervin “Gustările Inteligente”, aliații tăi în menținerea energiei și a sănătății mentale într-o lume agitată.

Acest atelier se axează pe importanța gustărilor sănătoase ca sursă de energie rapidă și nutriție pe fugă. Vom explora cum alegerea corectă a gustărilor nu doar că ne satisface foamea între mese, dar ne poate și îmbunătăți concentrarea, starea de spirit și nivelul general de energie.

Discutăm despre cum gustările echilibrate pot avea un impact pozitiv asupra sănătății fizice și mentale, oferind în același timp beneficii nutritive într-un format compact și ușor de consumat. De la fructe și nuci până la mixuri de cereale și batoane proteice, veți descoperi o varietate de opțiuni care se potrivesc stilului vostru de viață rapid.

În acest atelier, veți învăța să identificați gustările care vă vor oferi energia necesară fără a compromite sănătatea. Vă oferim sfaturi pentru a alege gustări care echilibrează nutrienții esențiali, asigurându-vă că fiecare mușcătură contribuie la binele vostru fizic și mental.

Pentru orice fel de întrebări sau nelămuriri, ne puteți scrie prin intermediul paginii de Contact.